3 tips til den nye lejer

2236

Hvis du står over for en flytning er der en del ting der er værd at overveje. Det gælder især hvis du skal flytte hjemme fra for første gang. Det at bo til leje er ikke helt lige til altid, og der findes mange forskellige tips og tricks du kan have gavn af at kende til så tidligt som muligt.

I den her artikel bliver du klogere på et udpluk af nogle forskellige ting som kan hjælpe dig med at gøre dit lejeeventyr både billigere og bedre. Er du boligsøgende kan du finde alt fra værelse til hus i lige den by du ønsker at bo .

Vær opmærksom til ind- og udflyttersynet

tips til lejeboligEnhver indflytning og udflytning starter med et syn af lejemålet sammen med udlejer. Til indflyttersynet skal du som den nye lejer bekræfte at alt ser rigtig ud. Men hvordan gør man lige det, og kan man virkelig tillade sig at klage?

Mange tænker at de nødigt vil starte ud på den forkerte fod med deres nye udlejer, og undgår derfor at nævne fejl og mangler. Det kan koste dyrt når du en dag skal flytte ud og din udlejer kan holde dig ansvarlig for samme fejl til udflyttersynet. Læs derfor din lejekontrakt godt igennem og læs op på hvilke rettigheder du har inden du flytter.

Køb møbler der må gå i stykker

For mange er det at flytte hjemme fra en stor ting. Mange har boet hjemme og fået inspiration fra indretningstrends og influencere, og ønsker at implementere dette i deres nye hjem. Det kan dog være ekstremt dyrt og svært at få råd til for mange, især hvis de skal ud at købe nyt af alt. Derfor anbefaler vi at købe billige eller brugte møbler første gang du flytter.

Det er nemlig svært at vide hvornår du skal flytte igen og om de møbler du har set online, passer i dit nye hjem. Som ung kan det også være rart at kunne invitere venner over til fest og ballade uden at skulle være bekymret over om der kommer en plet på den dyre sofa, det dyre plankebord eller hvis glas eller andet skulle gå i stykker.

Tænk over dit forbrug

Det sidste tip er rettet mod dit forbrug. Du kan nemlig spare mange penge ved at tænke over hvor meget vand, el og varme du bruger. Tænk over dit forbrug på det lange løb, og overvej hvor mange penge der er at spare. Det kan være små ting som at tage korte bade eller at huske at slukke lyset når du forlader et rum.