Skandinavisk indretning i Sydspanien

3567

Skandinavisk indretningEr du en af de mange, der drømmer om at slå dig ned i det sydlige Spanien og nyde det venlige klima og det ubekymrede liv? Så er det måske ved at være nu, at du skal realisere drømmen?

Uanset om det er en feriebolig eller en permanet bolig, du er på udkig efter, så vil du altid have et godt og varieret udvalg at kigge på. Finder du en skøn og typisk spansk bolig, så kan du på fineste måde kombinere stilen med den velendte skandinaviske boligstil.

At finde den rette bolig i Sydspanien

Der vil naturligvis altid være et vist udvalg af boliger til salg i det område, som du ønsker at købe en bolig i. Det er jo blandt dem, at du skal finde den helt rigtige for dig.

Det kan godt være lidt af en opgave at finde rundt i, og måske sidder du endda i Danmark, når du søger en bolig. Måske har du taget en ferie for at få det hele ordnet, men så arbejder du jo også under et vist tidspres, inden du skal flyve hjem igen.

Heldigvis kan du få god støtte og hjælp i forhold til dit køb ved en dansk ejendomsmægler i Sydspanien. Det vil altid være meget lettere at have en lokalkendt fagmand til at tage sig af alt det praktiske i forbindelse med et boligkøb i udlandet. Og når så vedkommende oven i købet er dansk og lokalkendt i Malaga området, så er det alt andet lige så meget lettere for dig.

Tag noget dansk indretning med sydpå

Den dag, du står med nøglerne til din nye spanske bolig i hånden, er en helt særlig dag. Det er på mange måder en helt speciel oplevelse at blive ejer af en bolig i Sydspanien. Det kan godt føles som et mirakel. Men når det sker, så vil du nok gerne sætte dit helt eget præg på denne bolig.

Spansk byggestil og indretningssmag er ganske charmerende. Men måske har du lyst til også at sætte et skandinavisk eller dansk præg på boligen? Det kan du gøre på forskellige måder.

Dels kan du jo medbringe diverse møbler og ting fra Danmark. Dels kan du stille og roligt indrette boligen, så det føles mere som et hjem for dig. De lyse farver kan du skabe ved hjælp af maling. Lyse vægge og træpaneler, det er ret dansk.

Det kan du også skabe ved hjælp af lyst træ på væggene eller møblerne. Lyse lette gardiner, hvide lofter og så videre kan være med til at skabe lige den stemning, som du trives bedst med.

De lyse trægulve

Vores glæde ved smukke trægulve er også noget, som du kan overføre til de sydligere himmelstrøg. Hvis du får høvlet, slebet og efterbehandlet trægulvene, så vil de komme til at stå smukke og lyse. Find gerne en lokal fagmand til at klare det nødvendige arbejde, for at du kan nyde nogle fuldstændig vidunderlige lyse gulve.

Gulvene kan efterbehandles på forskellige måder. De kan få lak eller olie, de kan stå helt rå eller de kan få en ludbehandling. Efter en ludbehandling vælger de fleste af give gulvet en finish i form af en sæbebehandling. En sæbebehandling af trægulve forvandler dit trægulv til en smuk, naturlig og harmonisk flade.

Sådan et færdigbehandlet gulv vil du bestemt sætte pris på, når du er langt væk hjemmefra. Der er noget helt særligt dansk over sådan et gulv.

Den miksede indretning

Selv om du måske bestræber dig på at genskabe en bid af noget skandinavisk, så er det jo Sydspanien, du kommer til at have din bolig i. Det må jo også gerne kunne ses i indretningen. Man må jo gerne kunne se, at det er en dansk person, som har slået sig ned i Sydspanien, der bor der.

Det er jo kun en ekstra charme, at både den spanske og den danske boligindretningstradition træder tydeligt igennem i dit kommende hjem. Det er da også kun naturligt, at dit gamle og dit nye land forenes i din indretning. Det er respektfuldt for begge lande.

Feriebolig eller permanent bolig?

Der er flere måder, du kan have en bolig i Spanien på. For nogle fungerer det bedst som en form for sommerhus, for andre bliver det hurtigt deres nye hjem. Der er mange faktorer, der spiller ind i forhold til, om det skal være den ene eller den anden form for bolig.

Hvis du bruger boligen til ferier og til udlejning, så kan det være, at du indretter det lidt anderledes, end hvis det fra starten af er din nye kommende bolig. Hvis du går all in og flytter til Sydspanien permanent, så er det unægtelig en noget større beslutning, end hvis det er en feriebolig, det drejer sig om.

Tag gerne den dansktalende ejendomsmægler med på råd, når du står over for den beslutning. Vedkommende kan guide dig på den bedste måde.